HelloTV

Wilde een een surround set kopen om deze cadeau te doen. Na wat speurwerk kwam ik uit bij HelloTV. Hier had ik al goede ervaringen mee want in het verleden al eens een TV gekocht. Dus keek rond en zag op de pagina dat ik kon mailen om te kijken of ik korting kon krijgen. Dit verzoek deed ik voor de Samsung HW-Q930B (model 2022). Voor dit model kon er helaas niet veel gedaan worden aan de prijs (omdat deze als scherp geprijsd was) maar kreeg het advies om voor de 2023 versie te gaan. De Samsung HW-Q930C. Voor dit product kon ik wel een heel mooi aanbod krijgen. Ben daar ook op in gegaan. Alles werd netjes en snel geregeld over diverse mails die heel snel werden beantwoord. Ik kreeg een mail met daarin een link naar een winkelwagen met daarin het product met en de prijs met korting. Na zelf de gegevens aan te vullen kon ik alles snel afronden en kan ik nu wachten tot het product geleverd word.

Met deze winkel/website heb ik goede ervaring en raad deze ook aan bij andere.

Werd snel geholpen nav een vraag die ik zelf mailde en het mail contact ervaar ik als prettig en correct. Ook bij vorige bestellingen kreeg ik snel reactie.
Ervaar deze klantenservice als goed en oplossingsgericht.

Scorekaart voor HelloTV