tink.nl

Beste klant,

Onze oprechte excuses voor het ongemak en de moeilijkheden die je hebt ervaren met onze klantenservice. We begrijpen je frustratie en willen ons excuses aanbieden voor het gebrek aan respons.

Door de huidige drukte ervaren we inderdaad een langere responstijd. We behandelen alle berichten chronologisch en doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Wat betreft het zoekgeraakte pakket, begrijpen we dat dit een vervelende situatie is. We starten direct een onderzoek en hopen zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Mocht uit het onderzoek blijken dat het pakket verloren is gegaan, bieden we de keuze tussen een terugbetaling of het plaatsen van een nieuwe bestelling.

Helaas zijn we afhankelijk van de pakketdienst en kunnen we niet altijd de snelheid van het onderzoek beïnvloeden. We doen er echter alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld en begrip terwijl we dit voor je proberen op te lossen.

Met slimme groet,
Het Tink Team