AlgemeenIk heb bij Tink vier rookmelders besteld. De prijs wat redelijk en de levertijd werd geschat op 3 dagen. Twee weken later ontving ik een mail waarin werd gemeld dat de levertijd waarschijnlijk niet zal worden gehaald. Een nieuwe levertijd werd niet vermeld.
De website is in het Duits en de online formulieren werken niet. Contact met email is ook niet mogelijk. Volgende keer weer gewoon BOL.com of Coolblue oid...
OK, eerlijk is eerlijk, binnen een paar uur heeft Tink (in het Nederlands) gereageerd en is mijn bestelling verzonden. De formulieren online blijken ook in het Nederlands te zijn alleen niet als je de link van de email van Tink gebruikt. Wellicht een puntje voor verbetering. Uiteindelijk toch een positievere review dan ik had voorzien. Score aangepast.
Verzending heeft ruim na de voorspelde datum plaatsgevonden. Ik had bij Tink besteld vanwege de korte levertijd. Dat viel dus wat tegen. Iets met Black Friday naweeën blijkbaar. Wellicht een idee om in de toekomst daarvoor te waarschuwen.
KlantenserviceKlantenservice via link uit mail niet bereikbaar. Online formulieren werkten niet. Uiteindelijk via een andere link toch gelukt maar ben er een uur mee bezig geweest.
Beste Marcellus1973,
Onze oprechte excuses voor het ongemak en de vertraging bij de levering van je rookmelders. We begrijpen je teleurstelling en bieden onze excuses aan voor de miscommunicatie over de levertijd.
Het spijt ons dat de online formulieren niet naar behoren werken en dat het contact via e-mail niet mogelijk lijkt te zijn. Door de drukte rondom Black Friday en de feestdagen hebben we momenteel meer tijd nodig om te reageren. We waarderen je geduld en doen ons best om de situatie op te helderen en je zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Als je verdere vragen hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op.
Met slimme groet,
Het Tink Team