AlgemeenPrima, wat je van een webshop verwacht. Doet wat outdated aan maar verder prima, hadden een leuke black friday aanbieding voor een Tab8.
VerzendingHet pakket zou afgeleverd zijn. In Veenendaal. Ik kom daar nooit en heb ook geen ander afleveradres dan de plaats waar ik wél woon..
Gebeld met Proshop, ik kreeg iemand aan de lijn dat is al heel wat tegenwoordig. Wat ik vervelend vond is de toon waarin ik te woord werd gestaan. Het kwam op mij over als 'nou meneertje we zullen wel even zien wat er uit ons onderzoek komt, misschien moeten we het wel uitzoeken in Denemarken, ja ja u bent nog neit jarig'. Er werd me dwingend verzocht een DPD formulier MET PEN int vullen want het MOET met pen. Ik heb geen printer dus heb het digitaal ingevuld. Print screens erbij met alle datums. Een dag later reactie dat ik de verzenddatum niet heb ingevuld. Dat klopt, ik heb het nog makkelijker gemaakt en een heel overzicht met alle data toegevoegd.
Jammer dat ik het niet heb ontvangen voor SInterklaas, nu hopen dat ik het alsnog spoedig krijg. Wat een gedoe, Ik lees ook bij andere reviews dat het vooral DPD is die het verpest voor Proshop. In de drop down van deze reviewmodule staat bij 'ontvangen' niet de optie 'nog niet' daarom gekozen voor 'te laat'.
ze zijn bereikbaar dus een voldoende. Aardige kerel gesproken, het ontbrak hem aan wat empathie. Kreeg ook relatief snel een reactie terug op miijn mail met het DPD 'ik ben het écht kwijt-formuliertje'.