Proshop.nl

Waardeloos, enkel en alleen door de slechte levering van DPD. misschien zou een ander bedrijf beter zijn en minder woede opwekken bij cliënten. Voor proshop zelf heb ik alleen goede ervaringen.

De 1e x dat ik iets bij jullie besteld heb, heeft DPD niet afgeleverd bij het aflevering en gelijk teruggestuurd naar denemarken. Ik heb toen contact gezocht met proshop met Suzanna.
Een zeer kordate vriendelijke dame.

Zij heeft toen een nieuwe bestelling geplaatst en vermeld dat dit op mijn adres moest worden afgeleverd. Ik heb een paar dagen later ook netjes mijn geld terugontvangen van de 1e bestelling.

Bij de 2e levering ging het eigenlijk ook mis, omdat ik had aangegeven dat ze 7-12 moesten leveren.omdat ik niet thuis was 6-12 gelukkig had ik er bij gezet dat ze het anders op 7-12 bij de buren konden brengen als ik er per ongeluk niet zou zijn. De levering heeft vandaag plaatsgevonden, gelukkig bij de buren, want anders vrees ik dat deze levering ook retour zou worden gestuurd.
Ik hadme ook voor genomen dat als het weer mis zou gaan, ik niet meer zou bestellen proshop.

Ik heb toen contact gezocht met proshop met Suzanna.
Een zeer kordate vriendelijke dame.

Scorekaart voor Proshop.nl