AlgemeenProshop heeft mij gevraagd een review te geven via standaardmail. Geen wederdienst of iets dergelijks.
VerzendingIk had aangegeven rechtstreeks naar een DPD afhaalpunt te versturen. Dit werkt het best, omdat het nog wel eens mis gaat als de bezorger voor een dichte deur staat. Dit werkte allemaal naar behoren. Eén product was DOA en moest worden teruggestuurd. Retourlabel plakken en daarna gelijk weer bij DPD op de post.
KlantenserviceEén product is DOA aangekomen. Kreeg het met geen mogelijkheid aan de praat. Het betrof smart-kerstverlichting. Hiervoor moest een RMA worden aangemaakt. Daarna relatief snel een retour-label op de email.
De RMA voorwaarden zijn stringent in de zin dat er 3 A4'tjes voorwaarden zijn opgenomen waarbij men nadruk legt op mogelijke onderzoekskosten alsook "testkosten" die in rekening kunnen worden gebracht als de retour onterecht wordt bevonden. Ik ken het bedrijf verder niet dus dat zal even afwachten worden. Ik mag aannemen dat een DOA gewoon netjes onder garantie wordt vervangen.
Het product werd overigens teruggestuurd naar een Deens postadres, dus het is nog even afwachten van hoe en wat. Voor nu 3 sterren.