Electro World

Een laptop besteld vlak voor Black Friday wat een goede aanbieding was. Daarna niets meer gehoord (behalve bestelbevestiging gekregen). Na 10 dagen heb ik ze gebeld en ze konden niet zeggen wat er aan de hand was. Ze zouden het uitzoeken en mijn mailen.

Dat deden ze een dag later, waarin ze claimen dat PostNL het pakket is kwijtgeraakt en wat ik nu wil. Wachten of geld terug.

Ik heb ze gevraagd om een track and trace code, maar die kunnen ze mij niet geven.

Intussen is de laptop 200 euro duurder geworden, alle black friday deals zijn weg, en ik heb geen geld terug en geen track and trace code gekregen.

Volgens mij hebben ze het hele product nooit gehad, niet opgestuurd maar willen ze dat niet toegeven.

Nooit verzonden lijkt het op, konden geen Track and Trace code afgeven. Staat ook niets in mijn PostNL account, terwijl alle zendingen (binnenlads, vanuit Amerika, vanuit Frankrijk en vanuit China) daar altijd keurig in komen te staan.

Ik word niet op de hoogte gehouden, moet zelf na 10 dagen bellen en dan nog weten ze niets. Als ze daarna mailen met summiere uitleg en ik vraag om een Track and Trace vode, krijg ik geen antwoord meer. En geen geld terug.

Bedankt voor je review.
We vinden het vervelend dat je een onprettige ervaring hebt met onze dienstverlening.
Om je problemen met Electro World op te lossen hebben we je vandaag een DM gestuurd.

PS, ik heb geen DM binnen gekregen van Electro World.

Scorekaart voor Electro World