AlgemeenNadat ik het verkeerde artikel heb besteld probeerde ik een retour aan te vragen via de mail, waarop de klantenservice vroeg om de reden voordat zij mij retour gegevens zouden geven.
Ik gaf aan dat de reden er niet toe deed en dat ik, zoals hun website stelt, zonder opgaaf van reden een retour aan zou moeten kunnen vragen.
Wederom kreeg ik een bericht van de klantenservice dat ik een reden op moest geven en heb dan ook een willekeurig reden als antwoord gegeven.
Kortom: je moet wel een reden opgeven wanneer je een artikel wilt retourneren ondanks op hun website staat dat het niet hoeft en ondanks het recht van retour of herroepingsrecht.
De levering van het product was uitstekend, de beloofde leverdatum is behaald en het product was prima verpakt.
KlantenserviceNadat ik het verkeerde artikel heb besteld probeerde ik een retour aan te vragen via de mail, waarop de klantenservice vroeg om de reden voordat zij mij retour gegevens zouden geven.