AlgemeenEDIT 2: Ik heb de algemene beoordeling met 1 ster verhoogd. Uiteindelijk heeft bol contact opgenomen en hebben ze het alsnog netjes afgehandeld.
Er is bij mij een wasmachine geleverd met schade. Ik heb meerdere keren contact gehad met de klantenservice (2x bellen, mail en chat) en kreeg te horen dat ik teruggebeld zou worden. Ik ben nu na ruim 2 dagen nog steeds niet gebeld. Ondertussen kan ik geen was draaien.
EDIT: Ik zie dat ik inmiddels een standaard reactie heb gekregen van Bol. Maar ik had al 2 maal gebeld, ik had al een mail met bestenr/klantnr + beschrijving van de situatie inclusief foto's gestuurd en ik heb ook al gechat. Heel ironisch dat er sneller op mijn review wordt gereageerd dan op mijn telefoontjes van 3 dagen geleden en mail van 2 dagen geleden..
De bestelling werd een dag te laat geleverd, maar goed, ik snap de drukte ivm BF. Echter, ik had bij bestelling een checkmark gezet bij installatie. Het eerste wat de bezorgers vroegen was of ik het zelf kon aansluiten. Ze haalden de zekeringsbouten eruit, maar ik moest bij ze aandringen om de verpakking eraf te halen en de wasmachine van het piepschuim af te tillen.
Overigens duwden ze de steekkar met wasmachine van de laadklep terwijl deze niet gelijk stond met de stoep. Dat maakte een klap en ik denk ook dat de schade daardoor is ontstaan. Toen de bezorgers weg waren merkte ik de schade op. Bolling aan 1 zijkant, wasdeur die niet dicht kan. De bouten die eruit kwamen waren ook verbogen.
Zoals hierboven al beschreven neemt de klantenservice geen contact met me op om dit op te lossen. Ik zie me haast genoodzaakt om de wasmachine maar te retourneren en ergens anders er eentje te kopen.
Beste Myst1237,
Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Chantal van bol