AlgemeenZaterdag na black friday besloten om een ps5 te kopen. Uiteraard had ik zo lang getwijfeld dat ze natuurlijk bijna overal waren uitverkocht. Uiteindelijk had TI-84shop nog een bundel voor een prima (niet de laagste) prijs. Zoals gebruikelijk een bevestigingsmail gekregen met de betaling etc, maar zonder een echt harde levertermijn. Toen ik online ging zoeken schrok ik me echt de tandjes, en was ik er van overtuigd dat het nooit goed ging komen. Maandag meteen contact gezocht; telefoon werd ivm drukte niet opgenomen. Dus mijn negatieve gevoel werd in mijn hoofd meteen bevestigd. Appje gestuurd, met de vraag of het voor Sint nog ging lukken, en toen kreeg ik heel snel een keurig berichtje terug dat de volgende dag de ps5 verzonden zou worden. En ja hoor: dinsdag een track and trace in mn mailbox. Helaas had PostNL weer eens een pakketjesinfarct, waardoor ik niet woensdag maar donderdag de ps5 in ontvangst kon nemen. Maar daar kan een winkel weinig aan doen.
Ik plaats deze review bewust om het negatieve een beetje te counteren, ik kreeg bijna een hartverzakking toen ik de ervaringen las. Bij mij hebben ze in ieder geval geleverd wat ik heb besteld, en redelijk op tijd.
Weinig op toe te lichten. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag ingepakt en verstuurd. Besteld op zaterdag, dinsdag verzonden, PostNL deed er een vertragingsdag bij ivm feestdagen drukte.
KlantenserviceNet contact via de app, ook buiten de normale kantooruren. Reactietijd meestal binnen een uur.