AlgemeenAls beginnende foto en videograven in onze eigen onderneming zijn we ontzettend blij met de service van Cameranu. We komen af en toe enkel langs om advies te vragen, zodat we weten dat we in de juiste camera gear investeren. Tot nu toe hebben we al onze cameraspullen bij Cameranu gekocht en daar zijn we super blij mee. De vestiging is gelukkig dichtbij, waardoor we snel langs kunnen om extra benodigdheden aan te schaffen of spullen te huren.
We hebben regelmatig bij Cameranu gehuurd en zijn altijd ontzettend tevreden over de prijs. Het personeel zorgt er echt voor dat je de best mogelijke prijs betaald. Zo kun je voor een prikkie de beste cameraspullen huren.
Vlak voor Black Friday hebben we de Sony A7IV met een 16-35 GM lens besteld. Op advies van het personeel gewacht op Black Friday en dat was met succes! Ondanks de hoge cashback van Sony zat er ook nog extra korting op de camera en de lens. Tijdens het ophalen van de bestelling heeft het personeel ons zeer goed geholpen met advies over de juiste accessoires zoals accu's en sd-kaarten.
We zijn ontzettend tevreden en zullen nooit ergens anders onze cameraspullen kopen!
Het personeel bij Camera Nu helpt ons altijd uitstekend. Je kunt merken dat ze het beste voor de klant willen. Er wordt eerlijk advies gegeven, waardoor je soms zelfs een gunstigere prijs betaald dan je had verwacht. Echte topper!
Wij kwamen naar Camera Nu om een tweedehands Sony 70-200 f2.8 lens te kopen, maar ons werd het advies gegeven om te wachten op de nieuwe 70-200 f2.8 lens van Sigma die in December uit komt. Deze zal uiteindelijk naar verwachting net zo duur zijn als de tweedehands lens die we oorspronkelijk hadden besteld. Uiteindelijk hebben we er voor gekozen om te wachten op de nieuwe Sigma. We zijn ontzettend blij met dit advies, aangezien de Sigma lens een echte topper blijkt te zijn en heel erg lijkt op de Sony 70-200 f2.8 ii.