Algemeen19-11 laptop besteld en Betaald, bezorging datum 20-11 volgens DHL met trace link ok!!! 20-11 geen pakket ontvangen en ze hebben ons gemist terwijl 2 mensen waren die pakket wachten. Klanten service bol gebeld pakket was beschadig daarom was retour naar bol terug gestuurd. 21-11 krijg weer mail dat pakket opgeleverd zou t/m 17:20 uur weer wachten geen pakket. mail gehad van DHL dat ze later zou komen maar GEEN pakket. Krijg ik weer mail DHL dat pakket bezorgd heeft 20:56 ??? Buiten gelopen geen DHL bus, camera beelden gekeken geen DHL bus, buren gevraagd voor zekerheid niemand iets gezien of gehad. Vanmorgen bol gebeld was niks om zorgen te maken was automatisch mail dat ik ook heb gekregen dat beschadig retour bij hun was hij zou logistiek doorgeven in binnen 4 werkdagen iets horen. Ik kreeg vanmiddag 22-11 weer mail van klanten service bol dat pakket is geleverd bij mee en geen verder actie zal genomen worden en dat ze genoeg bewijs hebben. BEDANKT voor verpesten iemand verjaardag kado ik heb ook genoeg bewijs dat niemand geweest is. Trap niet in black vrijdag betaal achteraf of bij levering
VerzendingIk heb besteld product niet ontvangen terwijl klanten service zelf zegt dat een automatische mail is beschadig pakket retour is gestuurd naar hun door transport bedrijf en wordt ook nog eens ik beschuldig.
KlantenserviceNa laatste mail heb weer klanten service gebeld maar hun mocht niks zeggen na het laatst mail
Beste Ibosun,
Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Chantal van bol.