AlgemeenBesteldatum: 29 oktober 2023
Mijn ervaring met Tink.nl is helaas verre van positief. Ik plaatste mijn bestelling op 29 oktober met de verwachting dat deze binnen 1-3 werkdagen zou worden verzonden, zoals beloofd op hun website. Helaas werden deze beloften herhaaldelijk niet nagekomen.
Desondanks de tegenvallers heb ik besloten mijn bestelling te houden vanwege de goede prijs, de niet nagekomen beloftes en de gedeukte doos bij ontvangst zorgde ervoor dat ik mij genoodzaakt voelde tot het schrijven van reviews.
KlantenserviceOp 2 november heb ik contact opgenomen met hun klantenservice om de status van mijn bestelling te achterhalen. Een medewerker van Tink.nl verontschuldigde zich en beloofde dat mijn bestelling binnen de week zou worden geleverd. Op 3 november ontving ik een reactie van een andere medewerker, waarin ze aangaf dat mijn bestelling vanwege technische problemen niet kon worden verzonden, maar dat dit op korte termijn zou gebeuren. Ondanks herhaalde beloften ontving ik geen verzendbevestiging op deze momenten.
Op 7 november benadrukte ik opnieuw mijn zorgen, waarop Tink reageerde met excuses en de verzekering dat alle Sonos-bestellingen die dag zouden worden verzonden. Ook deze belofte werd niet nagekomen, en ik ontving mijn pakket pas op 15 november, waarbij een andere medewerker op diezelfde dag op mijn klacht van 10 november reageerde.
Wat mijn teleurstelling vergroot, is het gebrek aan eenduidige communicatie. Op 10 november besloot ik mijn bestelling te annuleren en een volledige terugbetaling te vragen vanwege de voortdurende vertragingen en onzekerheid.
Als opmerking wil ik toevoegen dat ik achteraf op hun website heb gelezen: "Binnen het eerste uur na de bestelling is het mogelijk de bestelling te annuleren in je klantenaccount. Helaas is een annulering daarna niet meer mogelijk, omdat wij jouw bestelling zo snel mogelijk verwerken en verzenden." Houd er dus rekening mee, gezien de reviews met een langere levertijd dan verwacht. In mijn geval duurde het 14 dagen tot ontvangst.
Beste,
Dank je wel voor het delen van je ervaring met Tink.nl. Het spijt me echt om te horen dat je bestelproces niet zo soepel is verlopen als verwacht, en ik begrijp je frustraties volledig.
Het is teleurstellend om te horen dat de beloofde verzendtijd niet is nagekomen en dat de communicatie vanuit Tink.nl niet altijd even duidelijk was. Ik kan me voorstellen dat dit voor de nodige onzekerheid heeft gezorgd, vooral als je herhaaldelijk beloftes hebt gekregen die niet werden waargemaakt.
Je hebt duidelijk geduld getoond, zelfs nadat je een gedeukte doos ontving en de beloftes bleven uitblijven. Het is goed dat je contact hebt opgenomen met de klantenservice om je zorgen te uiten, hoewel het jammer is dat de situatie niet sneller is opgelost.
Het feit dat je hebt besloten je bestelling te annuleren en een volledige terugbetaling te vragen vanwege de voortdurende vertragingen en onzekerheid is begrijpelijk. Het is spijtig dat je deze stap moest nemen, maar soms is dat de enige optie.
We nemen je feedback serieus en we werken er aan de dienstverlening te verbeteren. Bedankt dat je je ervaring hebt gedeeld, en ik hoop dat je volgende winkelervaring een stuk positiever zal zijn.
Slimme groetjes, het tink team