Appelhoes

Winkel is enorm overtuigd van eigen goeddoen. We hadden een apple hoesje besteld en het zegel was verbroken en pakketje gescheurd. Daar het een cadeau voor iemand anders betrof konden wij er helaas niets mee. Appelhoes ontkent tenstelligste dat per abuis een geopend pakketje is verstuurd.

Eerste reactie op mijn melding van een geopend pakketje :

Goedemiddag, dat is vreemd. Heeft u het hoesje bekeken? Wij versturen namelijk uitsluitend nieuwe producten.

vervolgens later in de chat:
Wij versturen uitsluitend ongeopende producten, dus het verwijt wat u maakt klopt niet en kunt u dus ook niet maken. Kan ook prima tijdens verzending, of na ontvangst zijn gebeurd.

nu snap ik best dat er klanten zijn die aangeven dat het product geopend is. Echter zal dit eerder uitzondering dan regel zijn. Als het voor eigen gebruik was geweest had ik de geopende verpakking misschien nog voor lief genomen. Maar het betrof zoals gezegd een geschenk en dan is het anders. Appelhoes is enorm overtuigd van de eigen werkwijze. Als het tijdens de verzending zou zijn gebeurd loopt er iemand bij postnl rond met Appelhoes,nl afplak tape om na openen van het pakket de enelop weer keurig af te plakken. het verwijderen van een apple zegel op een verpakking ( zegel was niet in de envelop aanwezig ) lijkt mij ok schier onmogelijk.

uiteindelijk heeft appelhoes het geld terug gestuurd maar de retour kosten ingehouden omdat ik aldus Appelhoes het verkeerde label zou hebben gekozen uit de gratis retour methode. Iets wat achteraf niet na te gaan is. In ieder geval doet appelhoes er alles aan om zichzelf op allerlei methodes vrij te pleiten en de schuld bij de klant te leggen.

Ik zal voortaan met een grote boog om deze webshop heenlopen en ook een ieder adviseren om dit ook te doen.

Verpakking van hoesje was geopend. Appelhoes legt schult bij klant of verzender neer. Envelop was verzegeld met appelhoes tape dus dat het tijdens transport is gebeurd lijkt nogal onwaarschijnlijk.

Botte communicatie. Bedrijf leeft in een waan dat alles wat Appelhoes doet goed is. Op het moment dat je viendelijk melding maakt ziet appelhoes dat als een verwijt en gaat direct in de aanval. Als een product geopend (in de verpakking van verzender )bij mij aankomt dan is dat verantwoordelijkheid van de verkopende partij. Erken dit. fouten kunnen gemaakt worden. Dat is niet erg ( tot op zekere hoogte ). Wijs niet met vingertje naar klant of transporteur en doe niet zo moeilijk over een oplossing.

Scorekaart voor Appelhoes