TI-84shop.nl

Het bestellen van een product word je uiteraard erg gemakkelijk gemaakt. Alle ellende begint daarna pas.

Het product was helaas niet leverbaar, kan gebeuren uiteraard. We hadden afgesproken dat als het niet binnen 7 dagen op voorraad zou zijn de order geannuleerd zou worden en ik mijn geld zou terugkrijgen. De order was een cadeau voor de verjaardag van mijn zoon en wilde nirt zonder cadeau zitten op zijn feestje. uiteraard alle begrip voor vanuit de verkoper maar we zijn nu 4 weken verder en heb mijn geld nog steeds niet terug. Er word me steeds beloofd dat als ik later even mail of app het in orde gemaakt word. Op dat moment als ik dan weer mail krijg ik geen reactie. Vervolgens ben ik via de app verder gegaan, alle begrip weer vanuit hen en geadviseerd om in de ochtend te appen want dan zouden ze het echt direct in orde maken.

Gelukkig is het dan ook vanochtend wel teruggestort en kan ik mijn case afsluiten.

Ze maken afspraken komen ze keer op keer niet na. gelukkig vandaag wel mijn geld teruggestort gekregen.

Scorekaart voor TI-84shop.nl