AlgemeenIk had een bestelling gedaan en net als bij velen ontving ik geen bevestiging na betalen en afronden.
Pas na betalen en niet ontvangen van bevestiging en het lezen van veel negatieve revieuws (pas achteraf gelezen wat dom van me was)heb ik een contract formulier ingevuld toegestuurd.
Ik heb geschreven dat ik me zorgen maak (na aanleiding van alle revieuws) en geen bevestiging heb mogen ontvangen wat al veelvuldig voor schijnt te komen. In het bericht ook direct gesommeerd dat ze 1 week de tijd hebben om: bevestiging te zenden/te reageren /en te verzenden. Mocht dit uitblijven dan vorder ik kosten en zal er aangifte volgen.
Dit heeft ze getriggerd schijnbaar want binnen 35 minuten na versturen van contact formulier ontving ik 2 mails van ze.
1e mail was de bevestiging van bestelling met document wat niet te openen is(wellicht het factuur)
2e mail een minuut later met tekst en uitleg. Er wordt verklaard dat ik niet het juiste @mail account heb ingevuld waardoor het niet bevestigd kon worden en onderaan het bericht heeft de persoon handmatig mijn account ingetypt waar 1letter ontbrak. Waarmee meneer suggereert dat ik zelf dit getypt had. Echter spreekt meneer zich tegen door toezenden van bevestiging van bestelling waar DUIDELIJKwel correct het @mail account is ingevuld. Ik moet maar beter teruglezen wordt nog benoemd🤣.
Wellicht voelt men nattigheid en heeft men BINNEN 24 uur verstuurd en geleverd. Zo waar een goed product waar niets aan mankeert.
Echter de voorwaarden die ze stellen omtrent retour is geheel in strijd met wet/regelgeving.
Mijn omvormer is electrich en industriëel apparaat dat per definitie niet retour gezonden mag worden.
Geopende pakjes/onverzegelde verpakkingen mogen ook niet retour.
Komt het pakketje, is de doos van artikel zelf nergens verzegeld en de plastic zak over apparaat ook niet verzegeld gewoon open bovenzijde.
Heel veel gezever om details mocht je iets wel defect hebben. Rechtsbijstand advocaat had zich er graag op vastgebeten na inwinnen van advies. Het bedrijf speelt met Vuur juridisch gezien.
Beetje druk heeft ze doen besluiten toch iets en juist te versturen dat Siert ze gezien de regen aan klachten.
Mijn enigste echte klacht is het feit dat ze bewust om mij te treiteren het pakket naar een parel sturen in een andere stad. 2 stickers op pakket met mijn naam er op en thuis adres. Waar de leverancier zelf een parel adres overheen geplakt heeft. Dus 3stickers met lever adres. 1x parel adres/2x mijn thuis adres.
Navraag gedaan bij DHL en daar wordt aangegeven dat Leverancier het zo aanbied en verzend wenst te hebben door er een lever adres op te plakken van een parel in omgeving.
Dit is bewust gedaan door leverancier omdat ik ze op de tenen getrapt heb en wel juridisch onderlegd ben. Ze zitten fout met veel zaken dus snap ik dat commentaar gevoelig ligt.
Dingen die ik heb aangekaart waren niet incidenteel meer omdat bepaalde zaken structureel voorkomen als je ALLE revieuws er op naleest.
Het pruduct is juist en werkt naar behoren.
Ik wens u allen enkel te behoeden op risico's en de werkwijze als hier iets besteld wordt.
Wellicht is de intentie goed bedoeld van het bedrijf. Echter rammelt het zaakje wel. Tijd voor een nieuw tijdperk anders gaat het hun nog eens de kop kosten vrees ik.
Al was ik voorbarig met contact zoeken, in de basis kreeg ik al foute signalen. Ik heb ze het voordeel vd twijfel gegeven en ze zijn hun afspraken wel nagekomen. Wellicht is het ook de redding geweest en heeft het iets voorkomen.
Bij wet kan en mag het niet wat er in hun voorwaarden zijn. Dat dient aangepast te worden gezien het enkel eigen financieel gewin is. En niets met service te maken heeft.
Even als testen van eigen waar dat defect is🤔 de slager keurt zijn eigen vlees lijkt het.
Als je geluk hebt verloopt alles naar wens. Maar dat moet de tijd leren. 50/50 als je toch gaat bestelling.
Ps er wordt gevraagd voorwaarden te accepteren voordat je een betaling doet.
Maar de voorwaarden zijn in strijd met wet.
Leverings ervaring🤣🤣🤣🖕🖕🖕🖕
Ik betaal voor verzendkosten op thuisadres.
3stickers met lever adres
2x eigen huis adres
1x percelen adres er overheen geplakt door leverancier zelf. Dus moest ik een stad aandoen om daar het pakketje af te halen tegen alle afspraken in. 40min reistijd en €10 brandstof kosten extra moeten maken.
Dit is bewust gedaan en door DHL bevestigd.
Klootzakken omdat ik ze met een contact formulier op hun tenen getrapt had schijnbaar. Als je eerlijk zaken doet dan hanteert men niet van deze achterlijke voorwaarden en heb je niet zo veel negatieve revieuws. Dit zegt veel over bedrijfsmentaliteit/ verdien model/service.
Lees de tekst waarin ik ook dit benoemd heb. En daar geef ik al antwoord op de gestelde vraag.
Het bedrijf mag terug reageren al lijkt het me voor hun reputatie niet handig.
Ik heb rechtsbijstand verzekering en deze gecontacteerd en juist advies ingewonnen
Ook de bank was bereid mee te werken om geld terug te vorderen na teks en uitleg.
Maar afspraken zijn nageleefd op bezorging na. Na het stellen van ultimatum na aanschrijving.