TI-84shop.nl

Bij TI-84 een ps5 besteld op 30-10-2023. Deze was/is volgens de webshop op voorraad.
Na een week nog steeds niet geleverd. Contact opgenomen met het bedrijf.
(telefonisch niet bereikbaar) De bestelling zou in de loop van volgende week geleverd worden. Vandaag nagevraagd of die al verstuurd is. Daarna bericht gehad met iets van telefonisch contact op te nemen en dan word het opgelost. Maar niets meer gezegd over het feit dat de bestelling nou wel of niet al is verstuurd. Lijkt mij dat de oplossing al makkelijk was door de bestelling verstuurd te hebben. Het is duidelijk dat de ps5 nooit op voorraad is geweest anders was mij wel gelijk gezegd dat die verstuurd zou zijn.
Maar na wat research op internet te doen over dit bedrijf ben ik erg geschrokken en bang dat de ps5 nooit geleverd zal worden. Jammer genoeg nooit de PS5 ontvangen. Gelukkig wel het bedrag terug ontvangen.

Reageert wel vrij snel op email en whatsapp. Mits je er wel wat druk achter zet.
Zojuist net een whatsapp bericht van Ti-84 gekregen op 07-11-2023, dat ik voor 21-11-2023 mijn geld terug krijg.

Update 13-11-2023, gisteravond is het bedrag weer terug op mijn rekening gestort.

Altijd goed contact gehouden door eigenaar TI-84 shop.. Hij had toegezegd dat Woensdag het bedrag op de rekening zou staan. Al met al stond het er ruim twee dagen eerder op. TOP!!!!

Scorekaart voor TI-84shop.nl