Goedemiddag,
Spijtig te horen dat u een wat mindere ervaring heeft gehad.
Telefonisch zijn we inderdaad slecht/niet bereikbaar, we doen ons best om iedereen z.s.m. te beantwoorden, zowel op mail als op Whatsapp/Telegram/Chat echter ligt onze prioriteit bij het verzenden van de orders hetgeen iedereen toch het meeste waardeert.
Onze voorraadstatus is wel degelijk correct alleen gebeurd het heel af en toe dat er eens een product in korte tijd uitverkocht raakt, wij stellen onze klanten hiervan dan op de hoogte. Ik heb helaas geen ordernummer van u dus kan niet nagaan wat er precies aan de hand is geweest. Als u mij hiervan kunt voorzien op : info@hardwarewebwinkel.nl dan kan ik voor u nagaan waar het mis gaat.
Support Team
HardwareWebwinkel.nl
Aanvulling:
Inmiddels contact gehad met klant. Order was om 15.30u geplaatst, bij ons om 15.45u verwerkt en doorgezet naar het magazijn. Helaas door drukte in het magazijn is de order niet meer dezelfde dag de deur uit gegaan maar de dag erna op vrijdag verstuurd. Omdat er een weekend tussen zit pas maandag bezorgd. Uiteraard heel vervelend maar dit zijn dingen die in de praktijk helaas voor kunnen komen. Het zou je sieren Tweaqer als je na mijn uitgebreide uitleg die we via mail en Whatsapp hebben gehad ook je review een beetje zou Tweaken 😉