HelloTV

Ik was toe aan een nieuw TV toestel en door de reclames op TV bij HelloTV gaan kijken. Ik was geïnteresseerd in een Philips Ambilight 55Oled708 en een 55 inch LG c35la.

Door Tim kreeg ik een prijsvoordeel voor een nieuwer Philips model 808 dat op 1349Euro uitkwam ipv 1799.

Uiteindelijk ben ik in een fysieke winkel van een concurrent gaan kijken en tot conclusie gekomen dat een 55 inch voor onze zithoek eigenlijk te groot is vanwege de maximale afstand van 2,5 meter (we hadden een 42 inch).

Dit terug gekoppeld en een prijsvoorstel gekregen voor een Philips Ambilight 48oled808 voor 1039Euro

En voor de LG 48c35la zou het op 1249 uitkomen.

Er is best veel mailverkeer geweest en dat liep vlot en duidelijk qua communicatie.
De prijsvoorstellen vond ik scherp en daarom uiteindelijk na 1,5 dagen besloten om de Philips Ambilight te kopen.

Op zaterdag middag besteld en betaald en zondag geleverd gekregen met PostNL. Handtekening was vereist volgens app, maar ik heb niet voor ontvangst hoeven tekenen. Het toestel was goed verpakt en de doos geen beschadigingen. Prima en snel bezorgd. Bij betaalproces kon ik datum van bezorging aangeven maandag 6 november of later deze week, maar werd op zondag middag al gebracht.

Vanaf de eerste email (Tim) duidelijke en prettige communicatie. Er werd meegedacht en mooie prijsvoorstellen gedaan. Na akkoord op het prijsvoorstel werd de mogelijkheid gegeven om aanvullende onderhoudsmiddelen voor het scherm aan te kopen en een langer ontzorg pakket dat de mogelijkheid bied om een toestel binnen 14 dagen te ruilen voor een ander toestel of voor kosteloze reparatie aan te bieden en daarbij een leentoestel te ontvangen.

Prima service bij aankoopproces. Ik hoop niet gebruik te hoeven maken van de klantenservice in geval van technische problemen/defect toestel. Over dergelijk contact kan ik niets zeggen, maar ik heb vertrouwen dat ook dan de zaak netjes wordt geregeld. Zoniet dan pas ik de recensie aan;)

Scorekaart voor HelloTV