123inkt.nl

Ik had een HP 6020e printer waarvan de inkt op was, bij 123inkt het huismerk besteld. Ondanks de garantie dat deze zouden moeten werken gaf de printer geen sjoege. Klantenservice gebeld en zouden andere cartridges sturen. Deze waren de volgende dag binnen, maar wederom geen printjes. Paar uur op internet gezocht om te kijken hoe de beveiliging van HP te omzeilen. Wat aanbevolen werd werkte niet, dus besloten om de printer te vervangen door een andere daar ik helemaal klaar ben met de inkt van HP, die namelijk verschrikkelijk duur in gebruik is en de cartridges snel leeg zijn. Mijn oog viel op een Canon printer. Toen de klantenservice gebeld over retourneren van de cartridges en bestellen van de nieuwe printer. Wachttijd was best lang, maar nadat ik eenmaal contact had werd ik snel geholpen. De cartridges mochten allemaal kosteloos retour gezonden worden en ik kreeg m'n geld terug. Daarna doorverbonden met de afdeling printers en van hen kreeg het advies voor een andere printer daar mijn keuze ook duur in gebruik was. Na even doorpraten meldde ik dat ik eigenlijk de scanfunctie niet nodig had daar ik over een prima werkende flatbedscanner beschik. Uiteindelijk op advies van 123inkt de CANON Pixma TS705a aangeschaft. Werd wel aangedrongen op aanschaf van papier en andere cartridges. Volgende dag geleverd en de aanschafprijs verrekend met de cartridges. Vlot opsturen en goede service. In alle zendingen zit idd een aardigheidje, maar ik vind dat geen punt. Pennen heb je altijd wel nodig en zo'n flesje wijn en kaartspel is toch aardig toch? Kom er zeker nog wel eens terug.

Volgend dag in huis, Rekening met creditnota van retour gezonden cartridges ook de volgende dag. Snelle verwerking.

Behalve de lange wachttijd goed en snel geholpen en werd vakkundig meegedacht over mijn wensen.

Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen. Dit waarderen we zeer. Fijn om te lezen dat je naar tevredenheid geholpen bent door onze klantenservice. Veel plezier van de nieuwe printer. De volgende keer staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl

Webshop Keurmerk