AlgemeenSiComputers is voor mij vaak de eerste keus geweest maar na de laatste ervaring ga ik liever ergens anders kijken. In dit geval vrijwel een hele pc aangeschaft via SiComputers, zoals ik wel vaker doe om zodoende voor vrienden en vriendinnen een pc te bouwen. Helaas zelf een klein foutje gemaakt en een verkeerd artikel besteld. Dit artikel kwam in een doos, zonder shrinkwrap of iets dergelijks. Artikel is bekeken om te checken of het misschien toch zou passen maar helaas. Artikel is uit de doos geweest maar verder niks los gemaakt. Product 'as is' terug in de doos gestopt.
Je zou zeggen dat retourneren makkelijk is in dit geval maar niet dus. Onbeschofte ervaring met de klantenservice en een restock fee. Ontzettend gedoe na een paar duizend euro te hebben uitgegeven.
Voor een paar euro meer dan maar naar een van de concurrenten.
Verzending was prima. Aangezien het meerdere artikelen waren met verschillende levertijden zijn deze in verschillende zendingen toe gekomen.
KlantenserviceOnbeschoft. Vooral het insinueren dat het product toch gebruikt is en uit de verpakking is geweest en daardoor niet meer als nieuw kan worden verkocht. Dat verzendkosten voor eigen rekening zijn is prima, het was een eigen fout. Een fee betalen omdat het product niet meer als nieuw kan worden verkocht is in dit geval gewoon niet oke.