TI-84shop.nl

Op donderdag 29-9-2023 een PlayStation 5 disc edition besteld bij ti-84shop voor 419€ waarbij stond 1 week levertijd. Na bijna 2 weken zonder update toch maar eens gaan bellen maar de klantenservice was totaal niet te bereiken. Hier begon t al wat te kriebelen.. toen ging ik kijken naar de reviews en die waren niet best.
12-10-2023 heb ik de bestelling via de e-mail geannuleerd en kreeg vrijwel direct een reactie met creditnota. Ondertussen nog enigzins contact gehad met meneer Amarsingh via de mail en die beloofde dat het geld keer op keer terug gestort zou worden. Ik moest geduld hebben want het viel nog binnen het wettelijke termijn. Die is vandaag officieel verstreken en meneer heeft reeds nog niet terugbetaald.
Ik wou eerst een review schrijven om mensen voor deze oplichter te behoeden. Ook doet meneer alles om negatieve reviews the shadow bannen voornamelijk op trustpilot.
Bij deze zal ik ook een incassobureau inschakelen en aangifte doen bij de politie.
Fact num: INV180055

Klantenservice: totaal niet te bereiken via de telefoon. Reageert enkelt op email en er werd ook geen update gegeven met info.

Scorekaart voor TI-84shop.nl