AlgemeenZeer te vrede met de creality 3 v2. Eerste printer, bijna een jaar in gebruik. En kreeg toen een probleem... In eerste instantie had ik creality zelf benaderd, zij wilde helpen echter door hun gebrekkige Engels was dit zeer lastig. Ik heb er toen voor gekozen om 123-3d.nl te bereiken
VerzendingKreeg het product de volgende dag geleverd. Was goed verpakt, zoals alle creality producten. Met goede handleiding( heb ook YouTube gebruikt)
KlantenserviceIk heb dus contact met hun opgenomen per mail. Ze hielpen mij erg goed. Ondanks de hulp die ze boden, het meedenken en de evt vervangende producten die ze stuurde hielp nog niks. Toen boden ze mij aan om de printer op te sturen, dit pakte ik met beide handen aan omdat ik desperate was. Ze hebben de printer helemaal doorgelicht! Kwam weer terug en werkt weer als een zonnetje, er was intern idd een probleem en hebben het gefixt, zonder extra kosten. Kan daarom ook niet anders zeggen dat ze mij fantastisch geholpen hebben! Super tevreden, raad ze zeker aan.
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen! Dat waarderen wij enorm. Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Een eventuele volgende keer staan we graag weer voor je klaar. We hopen je nog eens terug te zien in onze webshop. Groetjes, Romy van 123-3D