Amazon.nl

Na op de Prime days een robotstofzuiger gekocht te hebben met leuke korting, zou deze de week erna bezorgd worden. Geen probleem, bekend dat het een paar dagen zou duren. Status van de bestelling veranderde maar niet, dus contact gezocht met klantenservice.

Kwam helemaal goed, komt uit lokaal DC, dus dat kan een dag vooraf veranderen.
Ok, zal wel. Dag van aankomst volgens de app, geen product. Dus weer contact gezocht met klantenservice. Oh, de bestelling blijft hangen, ik zal deze digitaal een "zetje geven" en dan komt er een nieuwe bevestiging. Nou, dus niet... 2 dagen gewacht en niks veranderd.

Weer de klantenservice gechat. Bestelling staat in storing, waardoor het proces niet afgerond kon worden. Ik kan alleen een terugbetaling krijgen waarop ik opnieuw kan bestellen... NEE, dan loop ik de korting mis. Daar kon men niets aan doen....

Maar mevrouw gaat het weer oppakken intern door een ticket aan te maken, kon weer 72 uur duren... Tot heden (1,5 na bestelling) dus nog niets opgeschoten. Waardeloze service.

Zie boven voor omschrijving van het contact met de klantenservice. Diverse contactmomenten gehad, geen enkele vorm van oplossing. Het product is nog altijd niet verzonden!

Scorekaart voor Amazon.nl