Computer-Bestel

Bij Computer-bestel.nl een nieuwe GamePC gekocht, bij de samengestelde computer wilde ik graag nog een speaker set en monitor die niet in hun configurator stond. Echter na een telefoontje te plegen en de vraag te stellen bleek al gauw, dat dit geen probleem was.

De speakerset zat een iets langere levertijd op, wat ze mij ook van te voren hadden verteld. Deze uiteindelijk laten naleveren zodat ik wel z.s.m. van de nieuwe computer kon genieten. Het systeem zat netjes verpakt in de originele kast doos met piepschuim.

Het systeem uitgepakt en direct aangesloten. Draait als een zonnetje :D
Ik moet alleen even wennen aan al die RGB verlichting, gelukkig kun je die ook gewoon uitschakelen :)

Mijn computer was snel verzonden, de speakerset duurde wat langer zoals ook besproken, maar die hebben ze netjes nageleverd.

Tijdens mijn telefoongesprek met computer-bestel.nl ben ik netjes te woord gestaan en werd er gekeken of mijn wensen ook mogelijk waren. Ik wilde graag een monitor + speakerset die ze niet in hun configurator hadden staan. Dit werd gelijk voor me uitgezocht en bleek geen probleem te zijn.

De speaker set zat wel een langere levertijd op, dus was het voorstel om deze te laten naleveren. Zodat ik wel z.s.m. met de nieuwe computer aan de slag zou kunnen. Dit was akkoord en zo is het vervolgens ook afgehandeld. Dus erg blij mee!

Scorekaart voor Computer-Bestel