CAPS

SiComputers verkoopt me SSD's aan een bijzonder lage en veruit de goedkoopste prijs in Nederland. Producten helaas niet op voorraad. Wachten, wachten ... op andere sites is hetzelfde product ondertussen duurder geworden. Op de website van SiComputers wordt het product geschrapt.
Terwijl ik bijna een jaar wacht op de levering, dringt SiComputers er 4 keer op aan dat ik zelf de bestelling opzeg. Hier ga ik niet op in aangezien de overeengekomen prijs nog steeds interessant is en laat hen telkens weten dat ik bereid ben nog langer te wachten. Maar SiComputers geeft niet op en stelt: het product is end-of-life, wordt niet meer gemaakt en onmogelijk te verkrijgen - nooit meer.
Uiteindelijk geeft ik toe en zeg ik de bestelling op. Nog geen 2 weken later biedt SiComputers exact hetzelfde product aan op hun website en aan een veel hogere prijs dan overeengekomen. Dus neem ik teleurgesteld contact op en vraag ik naar enige tegemoedkoming in de prijs na me onheus te hebben behandeld. Maar aangezien SiComputers (citaat) "geen enkele fout" heeft gemaakt, zijn tegemoedkomingen of inschikkelijkheid niet aan de orde.

Zonder het te beseffen heeft SiComputers hiermee enkele grote klanten verloren. Mijn vertrouwen in SiComputers is ook end-of-life.

Tot nooit meer!

Nooit geleverd omdat SiComputers verkoos de verkoopsovereenkomst op te zeggen, om het product aan een hogere prijs kunnen verkopen.

Iedereen kan fouten maken en ik verplicht niemand iets te verkopen met verlies. Maar liegen en bedriegen horen niet thuis in het woordenboek van een respectvolle klantenservice

Scorekaart voor CAPS

Qshops