AlgemeenGeld weg, geen iPad. Klantenservice lijkt het niet te interesseren. Iedereen kan zien dat ik het probleem niet heb veroorzaakt of kan verhelpen, maar YMS blijft het mijn probleem maken.
VerzendingMoest verplicht met DHL. Paar dagen later staat een verkeerd adres in de T&T en heeft iemand een “handtekening” vervalst. DHL zag meteen het probleem en probeert wel te helpen, maar YMS blijft zich verschuilen achter “onderzoek”. DHL probeert me wel van informatie te voorzien, maar kunnen niks voor mij besluiten omdat ik niet de opdrachtgever ben.
KlantenserviceHet interesseert ze helemaal niks dat ze van hun probleem jouw probleem maken. Ze melden ook dat het zo vaak zou gebeuren dat ze ook geen eigen onderzoek meer doen. Ben je dus mooi klaar mee. Anno 2023 verwacht je gewoon een pro-actieve houding, niet dat men een berg geld accepteert en dan lekker achterover gaat zitten.
Beste Simon,
Vervelend om te horen dat het product niet bij u is aangekomen en dat onze service vervolgens niet bevallen is, wellicht zijn wij in het tweede gedeelte wat tekort geschoten. Wij proberen in dit soort cases altijd zo duidelijk mogelijk uit te leggen hoe wij precies te werk gaan.
De zending lijkt vast te lopen in het magazijn van DHL. Wij proberen dit dan altijd zo snel mogelijk aan te kaarten bij onze koerier om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Helaas kunnen wij pas verdere acties ondernemen zodra wij de bevestiging hebben dat het pakket vermist verklaard is.
Ik kan je garanderen dat wij erbovenop zitten bij DHL om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Excuses voor het ongemak.