HelloTV

Prijs reclame levering bereikbaarheid winkel geen probleem, irritatie komt als pas na probleem later bij de klantenservice

Levering geen probleem, supersnel en volgens afspraak. Was de klantenservice maar zo goed bereikbaar en zo duidelijk

Je koopt een prima TV met 2 jaar fabrieks garantie.
Je besteld er een service pakket bij om 3 jaar zorgeloos TV te kijken.
De TV gaat kapot binnen de 2 jaar.
Het duurt minimaal 10 keer langer om iemand van de klantenservice aan de telefoon te krijgen als iemand van de verkoop.
Je koopt met een 1pixel garantie maar een hele rij dode pixels telt niet.
Een afspraak met de monteur duurt 2 weken en zegt men een paar dagen van te voren af omdat we niet gaan repareren, wat we wel gaan doen mag ik niet weten.
Ik krijg een mail om een afspraak te maken om de tv op te halen, maar we kunnen pas zeggen welke oplossing geboden wordt op de ophaaldag.
De afspraak is gemaakt en een uur later belt Rob van Hello tv Nijmegen hij geeft aan dat een zelfde tv 20 weken zal duren.
Uit coulance mag ik een andere Tv uitkiezen, ik krijg een voor mij een onduidelijk verhaal over de inkoopprijs die hij verder niet kan vertellen.
Als ik kies voor een vergelijkbare tv van hetzelfde merk maar een nieuwer type mag ik samen met het servicepakket weer meer dan €600 afrekenen.
Ik wil dan ook iedereen het advies geven, pak geen service pakket.

Scorekaart voor HelloTV