AlgemeenOp 29 juni bestelde ik een iPhone bij deze webshop. Toen deze op 27 juli nog steeds niet binnen was, besloot ik mijn order te annuleren zodat ik mijn geld teruggestort zou krijgen (deze mogelijkheid werd ook door hunzelf voorgesteld). Na heel veel mailtjes met valse beloftes of vragen naar mijn bankrekeningnummer en om welk bedrag het ook alweer ging (wat zij natuurlijk best wisten) zijn we nu weer 2 maanden (!) verder en heb ik tot op heden mijn geld niet terug ontvangen. Ik heb ze genoeg kansen gegeven, maar steeds kwam er weer een excuus en/of belofte die ze niet nakwamen om mij aan het lijntje te houden.
Hierom zal ik nu de nodige vervolgstappen gaan ondernemen, waaronder het schrijven van deze slechte review. Ik wil namelijk iedereen waarschuwen en meegeven om hier niet in te trappen! Ik zou je product bestellen bij een webshop die wél betrouwbaar is en zijn beloftes nakomt.
---
Het product wat ik heb besteld is nooit geleverd. Over de verzending kan ik dus weinig zeggen
Mails worden vrij snel beantwoord, maar wat er in staat zijn allemaal valse beloftes en smoesjes.