bol

Op zaterdag 30 september heb ik tijdens de Bol 7-Daagse meerdere Philips Hue bewegingssensoren besteld. Tijdens deze 7-Daagse was er een 2+1 gratis actie voor dit product. Dit zou mij tientallen euro's schelen. Ik heb vaker bij Bol.com besteld. Ze hebben een duidelijke website, de prijzen zijn goed en het bestellen is zo gepiept.

Dit is eerder een klacht richting PostNL. Op maandag 2 oktober zou ik de bestelling ontvangen. PostNL gaf aan dat de bezorging tussen 08:00u en 10:30u zou plaatsvinden. Tussen deze tijden werd gemeld dat er vertraging was. De nieuwe bezorgtijd zou nu tussen 13:00u en 15:00u zijn. Vervolgens kreeg ik rond 14:30u de melding van PostNL dat het opgegeven adres onjuist is en het pakketje retour ging naar Bol.com. Wij wonen ongeveer 28 jaar op dit adres en hebben geen wijzigingen aangebracht in ons account bij Bol.com.

Poging 2: Na contact te hebben gehad met de klantenservice van Bol.com hebben ze het vervangende product verzonden. Ditmaal ging het via DHL. Het pakketje kwam netjes aan op de volgende dag.

Vervolgens op maandag 2 oktober in de avond contact opgenomen met de klantenservice van zowel Bol.com als PostNL.

Bol.com: Voor een chat met een medewerker van de klantenservice hoefde ik vrijwel niet te wachten. Bol.com stond helemaal klaar om me te helpen. Ik deed mijn verhaal en dat een familielid ook diezelfde dag een product had besteld die retour was gegaan. De medewerkster van de klantenservice was erg vriendelijk en zorgde ervoor dat het product (ook die van het familielid) opnieuw zou worden verstuurd. Niet veel later ontving ik een bevestiging dat er een vervangend product was besteld.

PostNL: Ik heb vervolgens contact opgenomen met PostNL. De wachttijd voor de chat was 10-15 minuten. Bij PostNL gaven ze aan dat mijn adres gewoon klopte en dat dit intern zou worden besproken. De klacht zou vanuit de opdrachtgever (Bol.com) moeten komen voordat er echt iets aan gedaan kan worden. Ik vond dit eigenlijk een slap excuus van PostNL. Bol, mochten jullie meelezen, dien de klacht maar gewoon in bij PostNL ;)

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk