HP Store

Nieuwe laptop nodig, met enige spoed. Jarenlang HP Producten gehad, eigenlijk nooit anders. Dus zaterdagavond 30 september HP Laptop met toebehoren (tas, toetsenbord, muis) besteld. Op het scherm wordt aangegeven: levering 3 oktober. Order ID: SCEO37978395
Besteldatum: 2023-09-30

Bevestiging via mail ontvangen.

En dan begint de ellende. Geen inzicht in leverdatum. Uiterst traag werkende website. Nietszeggende mail, 2 dagen later, dan de bestelling is geaccepteerd (ja, hoe dan? Ik heb al betaald 😡). Geen zicht op leverdatum.

Nietszeggende status "bestelling is overgedragen aan DHL".

Dag later, geen ontwikkelingen. Uiteindelijk besloten de order te annuleren, dat gedaan, inderdaad 4 bevestigingen (voor elk onderdeel van de bestelling 1) ontvangen dat het "annuleringsverzoek is ontvangen".

Dag later, 4 oktober. Geen ontwikkelingen. Bestelling is niet verzonden maar ook geen bevestiging dat de bestelling geannuleerd is.
UPDATE:
4/10 Mail van HP gekregen dat de aflevering verstraagd is. En dat ze hun best doen om zo snel mogelijk te versturen. MAAR IK HEB TWEE DAGEN GELEDEN AL GEANNULEERD ...

UPDATE
4/10 Ik ontvang een mail dat mij hele bestelling is verzonden via DH:. Track- en Tracenummer is bij DHL niet bekend.

Dus ,,, ondanks dat ik al ruim op tijd geannuleerd heb wordt de bestelling gewoon verstuurd.

Product is niet geleverd. Maar als ik niks invul krijgt HP een drie-ster waardering voor aflevering. En dat verdienen ze niet want ze leveren niks.

Medewerker is vriendelijk maar heeft totaal geen inzicht in het bestelproces. Kan niks, ziet niks. Ligt niet aan hem maar aan het bestelsysteem.

Scorekaart voor HP Store