Algemeenproduct DOA geleverd. retourmelding gedaan maar je krijgt daar niet direct een label voor om het mee te verzenden. je moet de klantenservice opnieuw benaderen voor een retourlabel.
Verzendingna de DOA teruggestuurd te hebben hebben ze een herbestelling gedaan. het duurde meer dan 7 dagen voordat deze bij SIcomputers binnen was. ze hebben hem vervolgens naar mij gestuurd maar hiervoor heb ik geen mail gehad van het post bedrijf.
ik moest hiervoor opnieuw de servicedesk benaderen dat ik 11 dagen op mijn bestelling zit te wachten maar nog niks heb gehoord. blijkt die al bij een ophaalpunt te liggen.
je moet er achteraan zitten ze informeren je niet vanuit hunzelf. ik snap dat een DOA terugsturen en een vervanging opnieuw naar mij sturen niet het standaard process is maar het zal ze toch vaker overkomen.. ze geven je niet direct een retourlabel in de automatische email hier moet je achteraan. na een week niks van ze gehoord te hebben moet je contact met ze opnemen voor informatie ipv dat ze jou informeren. vervolgens ligt de bestelling bij een pickuppoint zonder dat ik iets gehoord heb.