Dustin

Onjuist geadverteerde beschikbaarheid en levertijden. Vervolgens na contact opnemen nog steeds geen heldere indicatie mogelijk over de levertijd van mijn order.
Klantenservice vroeg zelfs aan mij om een officiele klacht in te dienen zodat er hopelijk iemand wat gaat doen aan de onjuiste informatie op de website, omdat hun afdeling overspoeld wordt met klachten.
Loopt niet bepaald lekker hier, en het is zeker geen positieve ervaring voor mijn eerste bestelling bij Dustin.

Dat iets wat later geleverd kan worden dan geadverteerd is natuurlijk niet ondenkbaar, maar minstens een maand later vind ik wel degelijk een groot probleem. Zeker omdat het om een telefoon gaat, mijn eigen telefoon defect is en ik dus juist een verkoper koos die naar eigen zeggen snel kon leveren.

De klantenservice gaf aan dat de levertijden op de website niet kloppen. De leverancier zal naar verwachting pas over een maand nieuwe producten leveren. Hoeveel er precies gelever worden is niet bekend. En gezien ik zeker niet de enige ben die dit product bestelde, is de kans aannemelijk dat ik met die levering nog steeds misgrijp. Kortom, geen idee wanneer ik wat geleverd zal krijgen.

Vriendelijke klantenservice, maar je moet ze wel eerst te pakken krijgen. Gisteren belde ik en kreeg ik de optie om teruggebeld te worden omdat de wachtrij zo lang zou zijn. Vervolgens ben ik nooit teruggebeld. Vandaag weer een keer gebeld, en ik leek meer geluk te hebben omdat ik direct de eerste in de wachtrij was. Desondanks duurde het alsnog 20 minuten voordat ik iemand aan de lijn kreeg.

Scorekaart voor Dustin