HelloTV

6 jaar gelden ook al een TV gekocht bij Hello TV (toen Plattetv.nl). Was toen al erg tevreden. Nu 6 jaar later is de service maar ook de kennis en kunde en klantvriendelijkheid zo mogelijk nog beter geworden. 2x over naar HelloTV Doetinchem geweest. Prima uitleg van Sandro. Erg aardig en helemaal niet opdringerig. Een top gast. Omdat ik nog even aan het afwachten was op een mogelijke coulanceregeling van mijn oude toestel een LG OLED55B6V (6 jaar oud en led paneel stuk)nog niet direct een tv besteld . Wel 1 uitgezocht (Samsung OLED55S93C.. Helaas gaf LG niet thuis op geen enkel vlak (superslecht). Op dat moment toch gekozen voor de Samsung. Deze besteld via offerte mogelijkheid. Hier een aantal keer meer gemaild. Voornamelijk met Tim. S. Wederom een superaardige kerel die ontzettend meedacht en ons tegemoet kwam vanwege de teleurstelling van LG. Mooie set gekocht (samen met de soundbar HWQ800c). Werkelijk een top geluid. Als klap op de vuurpijl werd de TV de volgende dag al bezorgd door Skip. Deze gast slaat alles. Wat een vakman. Legt alles heel goed uit en plaatst de TV zoals hij dat bij zichzelf ook zou doen. Was niet snel tevreden en ging op de millimeter nauwkeurig te werk. Een dikke 10 voor iedereen van Hello TV. Een volgende TV komt zeker hier vandaan al hoop ik dat dit wel langer duurt dan de 6 jaar en 3 maanden van de LG. :-)

TV werd bezorgd en was uitermate goed verpakt en in de auto met spanbanden vastgezet

Een aantal keer gechat maar ook gemaild met Hello TV. Elke keer weer dezelfde nette behandeling en klantvriendelijkheid. Ik ben heel erg blij dat er ook zulke klantenservice centra zijn. Je maakt wel eens anders mee. Dus dank Tim, Ivo, Sandro, Skip, Yasira en anderen die ik mogelijk aan de lijn heb gehad of gesproken heb

Scorekaart voor HelloTV