AlgemeenZaterdag een nieuwe iPhone besteld en zag berichten dat leveringen vertraagd waren. Contact opgenomen via de chat over de levertijd. Nog voor ik iemand gesproken heb, krijg ik een email dat ze me order geannuleerd hebben. Er zou iets niet goed in me account staan (consument ipv zakelijk). Heb direct me KVK gegeven maar maakte niks uit. Nieuwe order mogen plaatsen en nu minimaal een week langer op mijn bestelling wachten. Geweldig!
Update:
Aangezien het zon puinhoop is bij Dustin toch maar een update. Wat betreft bovenstaand verhaal contact gehad met klantenservice en kreeg een compensatie aangeboden. Het gebaar wordt gewaardeerd, maar heb nog niets ontvangen. Ik ga er ook niet achteraan, ik hoop dat ze er gelukkig van worden.
De nieuwe order heb ik 10 dagen geleden geannuleerd en zit ondertussen nog steeds op een kleine 1400 euro te wachten. Het zou zogenaamd niet sneller kunnen, maar toen ze zonder opdracht mijn eerste order van hetzelfde product hadden geannuleerd had ik dezelfde dag nog het bedrag terug,
Voor mij NOOIT meer Dustin
Beste,
Wat vervelend dat u langer moet wachten op uw bestelling. Als u een mailtje stuurt naar klachten@dustin.com, dan kunnen wij voor u kijken naar een oplossing.
Reinier