TechPunt

Product gekocht, later ontvangen dan beloofd, en binnen de garantieperiode defect geraakt. Vervangend product niet meer op voorraad dus kan niet verstuurd worden. Techpunt wil er niet aan beginnen om vooruit te plannen of een indicatie te geven wanneer er een vervangend product verwacht kan worden. Ook laten leveren door een andere retailer was geen optie 'wegens afspraken met de fabrikant van het product'.

Er wordt totaal niet meegedacht en als klant mag je zelf met allerlei voorstellen op de proppen komen die om uiteenlopende redenen worden afgewezen.

In eerste instantie lijkt het een goed idee om goedkoop Chinees spul bij een Nederlands bedrijf te bestellen, vooral vanwege de goede garantie die je dan zou mogen verwachten. Hoewel na veel e-mail en frustratie eindelijk het aankoopbedrag is teruggestort ben ik overtuigd dat ik voortaan beter direct in China kan bestellen. Het product in kwestie is ondertussen in prijs gestegen waardoor ik zelf het verschil maar bijleg.

Product was prima verpakt, maar later ontvangen dan beloofd. Daarmee is de verzending geen voldoende waard.

De klantenservice probeert vriendelijk te blijven. Qua bewoording lukt dit ook. Meedenken of reeële alternatieven aanbieden hoort hier echter niet bij.

Scorekaart voor TechPunt