AlgemeenProduct besteld, betaald met creditcard, bevestigingsmail ontvangen, levertijd 3 tot 5 dagen. Albeit in de mail wel al een melding dat er nog een email zou volgen zodra het product verzonden is.
Na een week niks te hebben gehoord toch maar even zoeken, geen enkele mail meer van ze gehad en als ik inlog op de website zie ik dat de bestelling geannuleerd is zonder verklaring.
Nu zie ik dat het product wat ik wilde bestellen met precies dezelfde link zomaar ~100 euro duurder is geworden.
Jammer dat de bestelling niet geleverd kon worden maar veel erger vind ik dat een order wordt geannuleerd zonder de koper in te lichten of een uberhaupt een reden te geven.
Enige lichtpuntje is dat de betaling is teruggetrokken, anders zou je daar ook nog achteraan kunnen.
Moet zeggen dat ik geen contact heb opgenomen met de klantenservice, voor mij is de kous klaar en ik bestel hier nooit meer wat.
Het product nooit verzonden dus hier kan ik weinig over zeggen. Beloofde levertijd hebben ze iig niet gehaald.
Hoi, wat vervelend om te horen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Zou je ons een privébericht willen sturen met het ordernummer? Dan kunnen wij kijken wat we nog voor je kunnen betekenen.