AlgemeenIk zal positief beginnen het was supermakkelijk om een bestelling te plaatsten! Ps5 100 euro goedkoper dan bij coolblue en bol waar ti 84 shop ook tussen verschijnt op Google als je ps5 kopen intypt en dan denk ik hoe is dit in godsnaam mogelijk als het de grootste oplichters zijn en al honderden mensen hebben opgelicht en vrolijk kunnen doorgaan! Nou daar ga ik een stokje voor steken! Politie waar ben je ? Ze zijn nu de verkeerde tegengekomen! Ik ga niet eens zeggen hoe t allemaal gegaan is bottomline ik ben voor 5 meier genaaid! Het enige waar ik iedereen nog voor wil waarschuwen is bel xxxxx NOOIT op z'n 06 nr Die gaf ie mij en mailde wij gaan het samen oplossen! Ik belde m opde afgesproken tijd werd gelijk weggedrukt en ontving gelijk daarna een SMS met de mededeling dat ik vanaf dat moment vastzat aaneen contract van ESR TV en kost me 5 euro per week! Kijk uit mensen en gedupeerde sta op !! En amarsingetje ik weet dat jij graag meeleest haha heerlijk dus suck it!
Ik ga er m'n levenswerk van maken! Dus mensen wie ook bestolen zijn doe in ieder geval aangifte want misschien dat vele aangiften wat uithaalt en voeg je bij ons en dan gaan we deze vieze smerige lafaard die in de hell thuis hoort z'n gerechtigheid geven en zorgen dat IEDEREEN z'n poen terugkrijgt! Reageer en ik zal ons plan duidelijk maken zodra ik je vertrouw en weet dat je geen onderdaan van xxxxx bent!
Waarom kan ik niet een min 10 geven waarom staat er geen oplichterij bij en hoe kan zo'n oplichter een kvk nr hebben waar is de controle
KlantenserviceLoze beloftes en aan t lijntje wordt je gehouden! Weken lang anderen maanden lang en waarom staat in onderstaande bij levertijd geen optie met niet geleverd tweakers?