Proshop.nl

Bestelling gedaan, afgesproken leverdatum waar ze mee promoten totaal niet gehaald, hierdoor de producten geannuleerd en uiteindelijk geretourneerd, vervolgens netjes credit nota gekregen en vervolgens begon de ellende.

Ik krijg een mail dat ik een ander product heb opgestuurd dan ik heb gekregen (weken na mijn retournering) ik weet nergens van en dat duidelijk aangegeven, vervolgens blijven ze voet bij stuk houden en er zouden video beelden zijn, ik netjes de beelden opgevraagd en vervolgens geen reactie meer, na een aantal weken krijg ik opeens een bestel order alsof ik weer een bestelling heb gedaan en nu blijf ik aanmaning na aanmaning krijgen en ze reageren nergens op, ik blijf lekker alles opsparen voor de rechtsbijstand en zie vervolgens wel verder, maar ik wil dus iedereen waarschuwen voor dit bedrijf, er zullen vast en zeker genoeg positieve ervaringen zijn maar bij deze deel ik mijn negatieve en zal dit verhaal ook op elke review site plaatsen totdat zij een keer fatsoenlijk reageren en mij niet zo maar aanmaningen aansmeren weken na een retournering (die succesvol was afgerond).

Ze promoten met een levering die ze never nooit halen. Dit is niet alleen bij mij gebeurt dit blijkt uit behoorlijk veel reviews.

Zie mijn verhaal hierboven, ze dreigen eerst met allerlei zaken en vervolgens is het stil.

Scorekaart voor Proshop.nl