AlgemeenSinds mijn eerste camera aanschaf in 2006 (je moest toen nog een trap op in de oude winkel in Urk) eigenlijk trouw gebleven aan cameranu.nl. De ligging, aanbod, het nog bestaan van en grootte van het bedrijf spreekt mij nog steeds wel aan.
Kwa prijzen, 5 jaar garantie ontlopen ze niet zo aan de rest maar een all in one shopping blijft aantrekkelijk bij een winkel met grote voorraad. Al meerdere keren serieuze uitgaven gedaan en persoonlijk kom ik deze toch ophalen in een winkel om de aanschafpret te verhogen.
Mijn theorie was ook dat de doorloopsnelheid van de producten in de vestiging Urk voldoende was dat je niet een 'ouder' model die al tijden op de plank lag te verstoffen meekrijgt zoals misschien bij kleinere zaken. Thuis werd dit ook de werkelijkheid want de firmware dd van de R6 Mark II (v1.1.4) en RF15-35 (v1.0.7) was nieuwer dan dd online te verkrijgen is. OCD of liever niet de eerste batch? Ik ben er iig blij mee.
Persoonlijk raak ik nog altijd enthousiast als ik nieuwe tech spulletjes mag uitzoeken, maar wie niet toch?
Onlangs dus een overstap gemaakt naar 'mirrorless' (Canon uiteraard ) waarbij ik prima geholpen ben door William (niet Rutte) maar ik denk met net zoveel kennis
. Omdat het nogal eens druk kon zijn in de winkel gekozen om in de loop van de ochtend deze te bezoeken (Urk) waarbij het voor mij prima uitpakte.
Nogmaals dus voldoende aandacht van de verkoper, meedenkend en ook al wil men verkopen is dit niet het uitgangspunt zelf. Ik mocht bijna geen dubbele screenprotectors kopen maar ik stond erop (thuis kan het misgaan).
Zou ik wederom een bezoek brengen? Jazeker .. maar misschien weer over enkele jaren als er een refresh / uitbreiding nodig is. Tot die tijd is het nu genieten van de spulletjes die bij dit bezoek zijn aangeschaft.
Dat is dus als ik het 'GAS' (een aandoening bij fotografen -> Gear Acquisition Syndrome; het kopen en kopen van fotospulletjes) kan ontlopen.