AlgemeenOmdat de geheugen prijzen laag zijn, vond ik het een goede tijd om mijn laptop geheugen uit te breiden van 16 naar 32 gb.
Via de pricewatch van Tweakers kwam ik uit bij 2x8 GB van met G.Skill (2133Mhz)
Geheugen reepjes besteld op 22/08 voor 31 euro.
Een week later kreeg ik bericht van SI Computers dat ze helaas niet te leveren waren en dat ik kon annuleren of een alternatief kon uitzoeken.
Ik heb ze gebeld en aangegeven dat ze met alternatieven konden komen.
Er werden 3 alternatieven voorgesteld (andere merken), die allemaal duurder waren. De goedkoopste was 4 euro duurder, waarbij ik heb voorgesteld het verschil te delen. Hiermee gingen ze niet akkoord. Waarbij ik dan akkoord ben gegaan met de 4 euro verschil bij te betalen.
Inmiddels dat ik (onjuist) dat de reepjes nog steeds op hun site waren aangegeven, echter ging het hier om de 2400Mhz versie (dus andere SKU); die 21 cent duurder was. Wat eigenlijk het beste alternatief was.
Vervolgens hebben ze mijn vorige mijn bestelling geannuleerd zodat ik deze kon bestellen. Nieuwe bestelling kwam vlot aan en werkt naar behoren. De oude bestelling moet echter nog gecrediteerd worden. Bij navraag kan dit ook nog 14 dagen duren.
In kort:
+ Snelle reacties van klanten service
+ NIeuwe bestelling kwam snel binnen
- Eerste reactie van niet leveren duurde een week
- Producten op de site die niet leverbaar zijn
- Geen mogelijkheid om verschil te middelen (door te lage marges op geheugen)
- Aangeboden alternatieven niet de 'beste' alternatieven voor mij.
- Duurt lang voordat gecrediteerd wordt.
2e bestelling kwam snel en vlot binnen; de eerste bestelling is niet verzonden dus neem ik niet mee in de beoordeling.
Klantenservice+ Snelle reacties (was prima mogelijk om via mail conversatie te hebben)
+ Goed bereikbaar per telefoon
- Geen mogelijkheid tot middelen; het argument van geen marges op geheugen vind ik onvoldoende. Ze gaven aan dat ze dan meer klanten moesten middelen. Ik denk dat je dan de site beter op orde moet hebben zodat het niet zo vaak voorkomt)