TI-84shop.nl

In mei een Playstation 5 gekocht. Die zou op voorraad zijn, maar is nooit gekomen. Als je dan contact opneemt, wordt er geprobeerd om je op allerlei manieren aan het lijntje te houden. Uiteindelijk wel met veel moeite het geld terug gekregen. Het lijkt of deze webwinkel er op speculeert dat mensen het erbij laten zitten als ze hun bestelling niet krijgen. Als je erop aan stuurt om actie te gaan ondernemen, dan besluit men om toch maar terug te betalen. Dreigen met de Geschillencommissie, de Autoriteit Consument en Markt en de rechter werkte in mijn geval. Deze pagina van Kassa beschrijft wat je kunt doen:

Hoewel de site aangaf dat het product op voorraad was is het nooit geleverd. Pas als je zelf contact opneemt, krijg je te horen dat er vertraging is. Maar ook als je langer wacht, wordt er niets geleverd. Ik vraag me of of deze webwinkel de producten wel werkelijk heeft.

De reacties in de e-mails lijken vriendelijk, maar ik krijg de indruk dat het maar schijn is. Er wordt vanalles beloofd, maar het blijft bij beloftes, Er wordt niets geleverd. Pas als je dreigt met verdere stappen, krijg je het geld terug.

Scorekaart voor TI-84shop.nl