FonQ.nl

Fonq lijkt de wettelijke garantie die in Nederland geldt voor consumenten, te negeren. Mijn Grohe Red kraan, die volgens Grohe een verwachte levensduur van 5 jaar heeft bij normaal gebruik, ging al na 3.5 jaar stuk. Ik verwachtte van Fonq een vlotte garantieafhandeling, maar kreeg in plaats daarvan te maken met ontwijkende communicatie. Het uiteindelijke probleem, een kalkpropje, loste zich vanzelf op. Desondanks was de houding van Fonq in deze situatie teleurstellend en niet in lijn met wat ik van een gerenommeerd bedrijf zou verwachten.

Scorekaart voor FonQ.nl