Algemeen2x Surface Pro 5 Core i7 tablets opgestuurd. Naar eigen beoordeling à 276 euro p/s.
- 3 Augustus bij Rebuy binnengekomen: " het is momenteel druk maar we gaan het uiterlijk 9 Augustus beoordelen"
- 9 Augustus 's avonds een bericht gestuurd, 10 augustus een tegenbod ontvangen a 42 euro p/s. Ik zal niet discussiëren over de redenen van herevaluatie van Rebuy maar als 1 van de argumenten is dat Windows 11 niet in de Duitse taal valt te zetten (dat kan bij alle Windows 11 versies in alle beschikbare talen) kun je mij mening wel raden..
- 10 Augustus direct bod afgewezen en verzocht goederen terug te sturen (gratis terugzend service Rebuy)
- 13 Augustus melding gemaakt dat het sinds 10 Augustus al op 'verzenden in voorbereiding' stond
- 14 Augustus mail dat het uiterlijk 15 Augustus gepland stond om te worden teruggezonden.
- Op 16, 17 en 19 Augustus gemaild (de enige manier, samen met het contactformulier, om met klantenservice in contact te komen) dat het nog altijd op 'verzenden in voorbereiding' stond. GEEN REACTIE
- 20 Augustus het contactformulier ingevuld met een klacht dat het nu 10 dagen in voorbereiding stond en het begin te lijken op treiteren.
- 21 Augustus een reactie van klantenservice: "klantenservice heeft de gratis en verzekerde terugzending al op 10 Augustus aangevraagd".....
Direct geantwoord. De irritatie loopt verder op. Reageren ze bewust zo hersenloos? Ik kan zien dat de terugzending is aangevraagd, MAAR ER GEBEURT NIKS! Hoe moeilijk kan goed lezen zijn?
Uiteraard geen reactie, want stel je voor dat je onvriendelijk wordt...
- 22 Augustus, vandaag, wederom het contactformulier ingevuld met klacht of ze eindelijk mijn eigendom willen terugsturen.
Mijn spullen zijn nu 19 dagen in het bezit van Rebuy. Het tegenbod was te kolderiek voor woorden maar daar gaat deze klacht niet over. Ik zit al bijna 2 weken te wachten om de producten teruggezonden te krijgen en ik krijg werkelijk waar 0,0 reële service.
Je kunt werkelijk niks beginnen tegen een klantenservice die de vermoorde onschuld speelt en verder niks doet en lekker kan schuilen achter een mailing systeem.
Zoals in review beschreven zijn de antwoorden van klantenservice volstrekt inadequaat. Niet constructief en niet specifiek ingaan op de melding of klacht.