bol

Het ging een tijd best goed met mijn bestellingen, maar Bol.com werkt met partners en dat zorgt ervoor dat communicatie niet rechtstreeks gaat en verzending en levertijd langer duren. Mijn ervaring via Bol partner 123winkel.be heeft me enorm teleurgesteld.

Bol werkt met partner 123winkel.be. Zij werken met verzender DPD. Na eerst mijn pakket geheel niet ontvangen te hebben en een moeizame communicatie, werd een nieuwe zending via DPD gestuurd. Geen enkele actieve track&trace. Na 17 dagen nog steeds geen pakket bij mij thuis bezorgd.

Moeizaam. Via automatische chat bot doorverwezen naar Bol partner 123winkel.be. Die zouden bij DPD bezorgen onderzoek vragen naar niet bezorgd pakket. Niets gehoord na 3 dagen. Na wederom bellen en wachten lang wachten Bol klantenservice medewerker aan de lijn die wel een mailtje zou sturen (op dat moment wachtte ik al 13 dagen). Na mijn aandringen direct contact met 123winkel.be die nette oplossing boden met hernieuwd opsturen. 17 dagen later door non-communicatie door bezorger DPD hangt mijn pakket ergens bij een ‘parcelpunt’? Daar gaat het gemak van online bestellen en thuisbezorgen.

Beste,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Chantal van bol.com

Scorekaart voor bol