AlgemeenIk heb op Zondag 30 April 2023 een Ps5 gekocht met god of war met de waarde van $449.99 na een twee maanden wachten is de ps5 niet aangekomen en heb ik contact opgenomen dat ik mijn geld terug wou. Op 28 Juni 2023 was mijn bestelling geannuleerd en zou mijn geld binnen 14 dagen op mijn rekening staan. 14 dagen gewacht en nog steeds geen geld. Sindsdien om de paar dagen contact gehad met de klantenservice via whatsapp maar er gebeurt steeds maar niks. Komen steeds met excuses dat hun collega's de zaak niet goed aangepakt hadden en zelfs berichten dat als ik maandag contacteer dat het er Dinsdag op zal staan. Nog steeds niks en nu zit ik al bijna 3 en een halve maand zonder mijn geld. Ik wil gewoon mijn geld zo moeilijk is het toch ook niet.
Verzending30 April besteld zou er in een week komen twee maanden gewacht en niks aangekomen.
KlantenserviceKomen steeds met smoesjes en valse beloftes. Dingen zoals mijn collega heeft de zaak niet goed aangepakt of zeggen dat als ik maandag contact opneem dat het er dinsdag op zal staan.