Algemeen2 buitenkans besteld, op vrijdag. waarvan 1 al niet leverbaar was.
Kreeg ik een mail met: een nieuw product hiervan wordt aangeboden voor een "scherpe" meerprijs.
De scherpe meerprijs is duurder als bij andere concurrenten.. een grote grap dus.
Vervolgens maar akkoord mee gegaan. zou er zaterdag geleverd worden.
1x vrijdag nagevraagd, ja wordt geleverd. Zaterdag niets ontvangen.
2x nagevraagd op zaterdag waar het pakket blijft, met als reactie:
Ja pakket komt morgen, zondag dus. nou prima.
Zondag 1x nagevraagd, ja nee levering komt morgen, maandag.
Wat is dit voor bedrijf?
mensen van de klantenservice zeggen dus iets wat totaal niet waar is.
zelfs na 4x vragen aan toe.. hoe dan....?!
Daarnaast is er ook vrij weinig kennis van de medewerkers over de producten.
Ze zeggen maar wat... kortom, wat een slecht bedrijf. kunt beter naar doublepoint of stassen.
UPDATE: Nu 6 dagen geleden, nog geen product gezien. status opgevraag en is onbekend. dag 7/8/9 komen er dus ook aan. Bestel hier dus niet.
Ik annuleer mijn order ga ik ergens anders heen, ook al betaal je daar meer. service is niet meer van deze tijd blijkbaar.
Welke verzending?
Product is niet geleverd.
En zeggen dat ze wel kunnen leveren..
Producten worden in ieder geval goed verpakt, vandaar 1 ster meer.
Klantenservice is slecht. geen product kennis..
Daarnaast worden er dingen gezegd die ze niet nakomen.
Zonder ook maar enig bericht.
Voor een vertraging bieden ze een hdmi kabel aan van 2 meter..
Goh, kon het eraf?
Beste Jurjen,
Wat ontzettend jammer om te moeten lezen dat je zo'n slechte ervaring hebt met jouw bestelling bij ons, dat is zeker niet de bedoeling.
Ik ben even in jouw order gedoken en heb ook alle contacten doorgelezen die je met ons hebt gehad en ik kan alleen maar tot de conclusie komen dat er diverse fouten zijn gemaakt waar jij uiteindelijk de dupe van bent geworden. Onze welgemeende excuses hiervoor.
Ook zie ik dat je jouw bestelling in ieder geval hebt mogen ontvangen, al begrijp ik volledig dat dat alle gemaakte fouten nog niet goed maakt.
Ik hoop dat je in ieder geval heel veel plezier van jouw aankopen mag hebben! We laten je een volgende keer graag zien dat wij beter kunnen.
Tim
HelloTV