Amazon.nl

Prijzen en assortiment zijn doorgaans prima. Bestellen en betalen gaat vrij makkelijk. Alleen word je bij de kassa nog wel eens geconfronteerd met onverwacht hoge verzendkosten.
Maar Amazon laat bezorgen door DHL. Bezorging door DHL is altijd enkele dagen tot een week later dan beloofd. En regelmatig komen producten helemaal niet aan.
Meestal ontvang ik dan twee weken later dan wel een terugbetaling van Amazon. En hun medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk en begripvol. Maar daarvoor plaats ik natuurlijk geen bestelling.
Het zou beter helpen als Amazon een betrouwbaarder partner voor verzending en levering in de arm zou nemen.

De klantenservice van Amazon is altijd heel vriendelijk en begripvol als het weer eens mis is.
Ik word altijd goed geholpen met een terugbetaling of opnieuw versturen van de bestelde artikelen. Maar daar gaat altijd twee weken overheen. En het zou natuurlijk niet nodig moeten zijn.

Scorekaart voor Amazon.nl