Amazon.nl

Op zich prima prijzen maar direct bij het melden bij service van meegemaakte bezorgmisstanden druipt de Amerikaanse mentaliteit er merkbaar vanaf.

Bij eerste bezorging niks mee gedaan dat de bezorger gewoon belachelijk het artikel gewoon op schuurdak heeft geplempt, tweede ontbrak ook elk teken van verantwoordelijkheid over hun bezorgservice, daarom voor mij niet meer moeite waard liever shop die gewoon vertrouwde Nederlandse postservices gebruikt.

[img]https://ibb.co/CJf1P8t[/img]

Het is al een heel karwei om sowieso de contactpagina te vinden, na het vinden dan eindelijk van chat mogelijkheid die direct in het Engels alleen mogelijk was medewerker gesproken en klantenservice nam alleen kennis van zaken maar van enige opvolging ontbreekt enig spoor, door deze onbereikbaarheid ervaar ik toch ondanks dat de bezorger niet direct voor ze werkt als best machteloos staande.

Als ik sommige lovende reviews hieronder lees begin ik mij oprecht bijna af te vragen of we met dezelfde winkel zaken hebben gedaan.

Scorekaart voor Amazon.nl