CAPS

Overzichtelijke webshop met concurrerende prijzen. Ik heb voor hun gekozen om dat ze dicht in de buurt een shop hebben waar ik kon ophalen. Omdat de bestelling om een harde schijf ging vond ik ophalen een veiliger idee dan de harde schijf eerst door PostNL een hele bus door te laten stuiteren. ;-)

Waar ik wel tegenaan liep is dat de openingstijden niet heel duidelijk zijn. Ik heb de bestelling op vrijdagochtend geplaatst en tijdens het bestelproces kun je de openingstijden zien. Deze staan daar op ma - zo van 09.00 tot 17.00. Ideaal omdat ik in het weekend met de schijf aan de slag wilde. Ik kreeg vervolgens vrijdagmiddag iets voor sluitingstijd een mail dat de bestelling klaar lag om opgehaald te worden met de mededeling dat de openingstijden van ma - vrij zijn van 09.00 tot 17.00. Wanneer je vervolgens op de site gaat zoeken naar openingstijden is daar nergens (makkelijk) een link naar te vinden. Een zoekopdracht in Google leid wel naar https://www.sicomputers.nl/openingstijden alleen staan hier nog weer andere openingstijden (ma - vrij van 09.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00)
Uiteindelijk op maandagochtend de bestelling opgehaald.

Ze zitten op een makkelijk toegankelijk industrie terrein vlak bij de rijksweg. Ik werd direct geholpen door een vriendelijke dame. Dus qua service en klantvriendelijkheid helemaal top! Bovenstaande als feedback meegegeven (op 24 juli) maar op moment van schrijven nog niet aangepast.

Bestelling makkelijk en snel kunnen doen via de website. De aanwezigheid van een fysieke afhaalplek is voor mij van grote meerwaarde. De service en klantvriendelijkheid op locatie van helemaal top!

Scorekaart voor CAPS

Qshops